Bijzonder overnachten in de

Bosuil van Treelodge
DSCF0662.jpg
DSCF1342.jpg

Retie, België

 

Ik mocht weer terug. Naar een plek waar ik maar al te graag terug wilde komen.

 

Treelodge bouwde tijdens mijn eerste bezoek een nieuwe boomhut. De Bosuil. En twee weken geleden was het dan eindelijk zo ver. Onze bezoek aan deze (te) gekke slaapplek.
 

 

 

Bosuil, bosuil wat ben je mooi

 

De boomhut is geschikt voor vijf personen. Op de eerste etage vind je een tweepersoons slaapkamer, keuken, woonkamer met houtkachel en het ruime terras met tuintafel, bbq en hottub. Wanneer je de trap oploopt vind je de tweede slaapkamer met tweepersoonsbed en een eenpersoons stapelbed. Wanneer je iets verder loopt kom je in de ruime badkamer met regendouche, toilet en wastafel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar buiten!

Het leuke aan Treelodge is dat je heel veel buiten bent, wat voor weer het ook is. Zo badderen we uren in de frisse buitenlucht. Kleden we ons weer warm aan en bouwen we een kampvuur op één van de kampvuurplaatsen op het terrein. Er zijn tal van mogelijkheden om buiten te koken. Er hangen verschillende pannen en handige tools om je helemaal uit te leven. Doe wat inspiratie op uit de buiten kookboeken in de boomhut. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleedje mee

Op zo'n 200 meter lopen vind je een heel mooi vennetje. Leuk om naartoe te wandelen. Neem een kleed mee en een mand vol lekkers en je hebt dé plek gevonden voor een picknick. 

 

 

 

 

 

 

Op naar Retie!

Treelodge staat nog steeds heel erg hoog op mijn lijstje wat betreft mijn top 3 (te) gekke slaapplekken. Ik kan iedereen dus aanraden om hier een keertje naartoe te gaan. En is het pas over een half jaar beschikbaar? Boek het dan en je hebt iets super tofs om naar uit te kijken. Via deze link reserveer je één van de drie boomhutten! 

 

Ben je ook zo nieuwsgierig naar de derde? Misschien schrijf ik hier volgend jaar wel een blog over? 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-