Bijzonder overnachten

in Villa Tonden
12.jpg
14.jpg

Tonden, Nederland

 

Het is half negen en de deurbel gaat. Ik kijk snel even door het raam en daar staat ze. Ons vervoer voor dit weekend.

 

Een witte volkswagen bus van We Love Oldtimer is voor de deur geparkeerd. Het weekend kan beginnen! We tuffen van Dordrecht naar Tonden voor twee nachten in een waanzinnig gaaf huis. De villa is ontworpen door de architecten van HofmanDujardin en dat is te zien.

 

Wat een ruimte

 

Het lijken drie losse huizen die tegen elkaar aanstaan. Maar niets is minder waar. Dit is één grote villa voor maar liefst tien personen. Beneden vind je een meterslange keuken, eettafel, een gezellige woonkamer met houtkachel en niet te vergeten twee schuifdeuren naar buiten. Door de immens grote ramen heb je het idee buiten te zijn.
 

 

 

 

 

 

 

 

Douche

Beneden vind je een slaapkamer met tweepersoonsbed met uitzicht over de bossen en eigen badkamer met douche en toilet. Ook vind je op de begane grond een slaapkamer met twee stapelbedden. En niet zomaar stapelbedden. Check even de foto dan begrijp je wat ik bedoel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hottub

Wanneer je de trap oploopt kom je in de twee andere slaapkamers met twee keer een tweepersoonsbed. De badkamer met douche en apart toilet vind je trouwens beneden. Wanneer je binnen alles hebt bekeken, open dan de schuifdeuren en plof op de loungeset aan de achterzijde van de villa. En als je dan goed kijkt zie je daar tussen het groen een hottub staan.  Stook de hottub warm door een flink vuur in de houtkachel te maken en dit een aantal uur flink te laten branden. Enjoy!

 

 

 

 

 

 

Naar Villa Tonden!

Wil je zelf deze té gekke villa ontdekken? Boek je verblijf via deze link.

 

 

Deel dit bericht op social media!

-