Slapen in 

een surfbus
DSCF9419.jpg
DSCF9400.jpg
Driehuizen, Nederland

Helaas niet meer te boeken.

 

Toen ik deze bus tegenkwam was ik verkocht.

Wat een kleur explosie! De surfbus is met liefde omgebouwd door de eigenaren. Van een personen bus naar een ruime camper waar je in kunt staan, slapen, koken, tafelen met een groot gezelschap en waar je heerlijk kunt relaxen.

Surfspot

 

Jochem en ik sliepen een nachtje in deze hippe bus. Wanneer we aankomen in Driehuizen zien we de surfbus al staan. Inclusief hangmat, picknicktafel en stoeltjes voor de ‘deur’. De overkapping zorgt voor schaduw. Wat een fijne plek om deze warme zomerdag door te brengen. 

 

 

 

 

Chillen

Het toilet en de douches vind je aan de overkant van de surfbus in het sanitair gebouw. Ik plof neer in de hangmat met een spannend boek, tot we trek krijgen en de barbecue aansteken. Deze hebben we zelf meegenomen. Ideaal om lekker buiten te koken!

 

 

 

 

 

 

Movienight

In de avond begint het af te koelen en kruipen we in het tweepersoonsbed achterin de camper. Dit is overigens geen opklapbed. Je kunt er dus zo in! We kijken een film op onze laptop en zien het buiten steeds donkerder worden.

 

 

Goedemorgen

We worden wakker met een prachtig uitzicht. De zon komt langzaam op en we kijken vanuit ons bed op een weiland met schapen en paarden. We frissen ons op in het sanitair gebouw om de dag goed te beginnen met een stevig ontbijt. 

 

 

Let's go!

De surfbus is een fijne plek om even het gevoel van ‘de roadtripper’ te ervaren. Oké, de bus staat stil maar de relaxte vibe hangt er zeker. Je kunt er met vier personen in slapen door de eettafel in te klappen. Het is mogelijk om fietsen te huren of (in je eigen auto) naar het strand te rijden om te surfen, een plekje te zoeken op een strandpaviljoen of een strandwandeling te maken.

 

 

 

 

Helaas is deze toffe surfbus niet meer te boeken. Wellicht in de toekomst weer!

 

Ervaar het zelf!

Klinkt goed vind je niet? Wil je ook in de surfbus slapen? Via deze link kun je de bus reserveren! De eigenaren gaan er overigens zelf ook gewoon mee op vakantie! Om jaloers op te worden toch?! Gelukkig kunnen we een klein beetje proeven van een roadtrip in deze toffe surfbus. 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-