Bijzonder overnachten 

in een Surftinyhouse
DSCF5760.jpg
DSCF5801.jpg
Schoonhoven, Nederland

Vanuit de schommelstoel kijk ik over de Lek, het zonnetje schijnt en de Radler ligt in de koelkast.
 

Aan de rand van Camping Jachthaven 't Wilgerak in Schoonhoven vind je een fel groen huisje in surfstijl. Haal je badkleding maar uit de kast want hier waan je je heel even op een tropisch strand.

Op vakantie aan de Lek

 

Niet zomaar een strandhuisje maar een bijzonder project waar André met veel liefde aan heeft gewerkt. Hij sloeg de eerste en de laatste spijker om het huisjes uiteindelijk om te toveren in een Surf Tinyhouse aan de Lek.

 

Wanneer ik samen met Roos de kever parkeer zien we in de verte onze slaapplek voor het weekend. Fel groen en met twee surfplanken als trap. Te leuk! Het huisje staat aan een klein strandje en heeft een heerlijk grote veranda.

 

 

 

 

 

 

Hawaï met vrachtschepen

Het surfhuisje neemt je heel even mee naar Hawaï. Ik trek mijn palmbomen badpak aan en waan me in een tropisch paradijs. Oké, een klein beetje dan, want er vaart een enorm vrachtschip langs en aan de overkant hoor ik het geluid van de kermis in Schoonhoven. Maar hé, wat maakt het uit! Hou dat fijne gevoel vast, plof neer in een strandstoel en pak er een cocktail bij.

 

 

 

 

Vier personen

Het surfhuisje is geschikt voor vier personen. Op de vide is plaats voor twee personen en in de slaapkamer op de benedenverdieping vind je een stapelbed. Een badkamer is niet aanwezig, wel en toilet en een keuken met tweepits kooktoestel, wasbak en koelkast. Het is overigens wel mogelijk om in het toiletgebouw op de camping te douchen. 

 

 

 

 

Scheepje hier scheepje daar

Naast het huisje staan twee fietsen die je tijdens je verblijf mag gebruiken. Ook is het mogelijk om de roeiboot te pakken en de Lek onveilig te maken. Roos en ik maken guacamole, eten nacho's en woelen met onze tenen door het zand. Wat een fijne plek om even bij te kletsen, te genieten van de eerste voorjaarszon en ons te verbazen over de vele schepen die ons passeren. 

 

 

 

 

Zelf ontdekken

Wil je dit knusse huisje zelf ontdekken? Surf dan snel naar Airbnb en boek je té gekke weekendje weg. Neem je tropische badkleding mee, maak een cocktail, doe een dansje en geniet! 

 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-