Bijzonder overnachten

in een scooter garage
DSCF4663.jpg
DSCF4613.jpg
Rotterdam, Nederland

Het klinkt een beetje gek maar in Rotterdam is het mogelijk om in een garagebox te overnachten.

 

Dit moest ik natuurlijk uitproberen! Samen met Inger sliep ik een nachtje in het centrum van Rotterdam, in een garage met heel veel blote vrouwen.

Potje kaarten?

 

Wanneer we na ons werk de garagedeur openen wanen we ons in een andere wereld. Een hele toffe kan ik je vertellen! In de woonkamer staat een scooter, een werkbank en kun je plaatsnemen in de zithoek. Pak er een Vespa tijdschrift of Playboy uit 1966 bij en je vermaakt je prima. 

 

 

 

 

Mannen op motoren

Aan de achterzijde van de garage vind je de keuken, badkamer en eethoek. In de hoek staat een kacheltje en aan de muur hangen foto's van stoere motor mannen. We like! Wanneer je via de trap omhoog klimt kom je op de vliering met ruim tweepersoonsbed. We nemen plaats aan tafel en wagen ons aan een spannend spelletje kaarten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helmen en kaarten

Je hoeft voor kou niet bang te zijn. In de garage staan twee kachels om de ruimte te verwarmen. Omdat er geen ramen in de garage zitten, hebben we na het derde potje kaarten het idee dat het al midden in de nacht is. Gezellig! We schenken nog een drankje in, zetten onze helm weer op en wagen ons aan een vierde potje pesten. Wanneer ik de badkamer deur open ben ik blij verrast bij het zien van de gezellige foto's aan de muur. Dat is nog eens leuk plassen...

 

 

 

 

 

 

 

 

Spring je achterop?

Wil je ook een nachtje of langer in deze toffe garagebox slapen? De garage is te boeken via Airbnb! Veel plezier en vergeet je helm niet op te zetten, wel zo leuk natuurlijk.

 

 

Deel dit bericht op social media!

-