Bijzonder overnachten in

het Treck Hostel
DSCF1537.jpg
DSCF1525.jpg
Gent, Belgie

Kamperen maar dan net even anders.

 

In Gent vind je het Treck Hostel waar je kunt indoor kamperen. Het hostel staat vol bijzondere caravans met allemaal een ander thema. Ik sliep een nachtje in de zen caravan en ontdekte Gent! 

Zonder wc rol onder de arm

 

In de voormalige steenbakkerij Sugg & Cie uit 1854 vind je het Treck Hostel op nog geen 20 minuten lopen vanaf het centrum van Gent. Bij aankomst nemen we plaats in de Trekhaak bar en drinken we koffie. 

 

 

 

 

 

 

Een woonkamer voor jezelf

De caravans staan verspreid in een grote hal. Allemaal met een eigen zitje voor de deur. Onze caravan is geschikt voor twee personen en naast de caravan vind je een knusse ‘woonkamer’. Het is ook mogelijk om in de gezamenlijke woonkamer plaats te nemen. Hier vind je ook een tafeltennistafel, de movie caravan en een kast vol met spelletjes en boeken. 

 

 

 

 

Fietsen maar!

Het is mogelijk om bij het hostel fietsen te huren. Reserveer deze alvast van tevoren aangezien er veel belangstelling voor is. We gaan te voet richting het centrum van Gent. Ook dit is prima te doen. Binnen 20 minuten sta je in het hart van Gent. Een knusse stad die je absoluut een keer gezien moet hebben. Rond kerst vind je er een grote kerstmarkt en staat er een enorm reuzenrad voor je klaar! 

 

 

Neuzen

Maar ook zonder de kerstmarkt is Gent een leuke stad. Probeer de Gentse neuzen, proef de Belgische chocolade en eet een wafel op het terras. Na een dag doorgebracht te hebben in Gent slenteren we richting het hostel. 

 

 

Oordoppen

Heel lekker slaap ik helaas niet. Het blijft een hostel en aangezien de caravans in een grote hal staan is het erg gehorig. Neem dus oordoppen mee, dan komt het helemaal goed. In de bar staat een ontbijt buffet voor ons klaar. Het is gezellig druk en we nemen plaats aan een tafeltje in de hoek. 

 

 

 

 

Lekker binnen

Ben je geen fan van het ‘echte buiten camping’ leven maar wil je toch eens kamperen? Dan is het Treck hostel de oplossing! Kies een thema dat bij je past en doe net alsof je op de camping staat! Have fun!

 

 

Deel dit bericht op social media!

-