Bijzonder overnachten

in een pipowagen
DSCF7846.jpg
DSCF7816.jpg

Camping Fraai, Friesland

 

Slapen in een pipowagen klinkt fraai vind je niet?

 

Ik mocht een nachtje de pipowagen van Camping Fraai uitproberen. Inclusief ontbijt in het theehuisje en gezellig camping diner met de andere camping gasten. 

Hallo Friesland

 

Mini camping Fraai ligt in Friesland in het dorpje Haulerwijk. Het is voor mij 2 uur en 15 minuten rijden maar dan ben je wel even helemaal weg van huis. Tijdens de rit luister ik naar verschillende potcast op Spotify. Op deze manier lijkt de rit voorbij te vliegen. 

 

 

Klein maar fijn

Wanneer ik het campingterrein op kom rijden staat mijn naam al vermeld op het ‘Welkoms bord’. Dat is nog eens leuk arriveren! De mini camping is klein maar van alle gemakken voorzien. In het theehuisje kun je terecht voor koffie, thee en wat lekkers. Ook staat er een boekenkastje mocht je even in een boek willen verdwijnen. Liever een beetje actie? De twee kisten buiten zitten vol leuke attributen. Van badminton rackets tot jeu de boules en van een springtouw tot een volleybal. Genoeg te doen dus! 

 

 

 

 

 

 

Vuurtje aan

De pipowagen staat achterin het camping terrein. Op deze manier heb je genoeg privacy wanneer je voor de pipowagen buiten wilt zitten. Buiten staat een tuinsetje met daarbij een gezellige houtkachel om ’s avond een vuurtje te stoken, wel zo romantisch! De pipowagen is geschikt voor twee personen en beschikt over een eigen douche, toilet en mini keuken. 

 

 

 

 

Ontbijt erbij

Het is mogelijk om een ontbijtje bij te boeken. En ik kan alleen maar zeggen, doen! Ze bezorgen het in de pipowagen of er wordt een tafel voor je gedekt in het theehuisje. Ik kies voor optie twee. In het theehuisje is de tafel prachtig gedekt en staat vol lekkere dingen. Ik neem plaats en kijk vanuit het huisje over het camping terrein.

 

 

Fraai!

Ik heb genoten van mijn bezoek en van de passie voor deze plek van de eigenaren. Wil je ook een bezoekje brengen aan Camping Fraai. Via deze link reserveer je 1 van de accommodaties! Veel plezier alvast! 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-