Toeren in 

een Porsche
porsche.png
de-porsche.png
Amersfoort, Nederland

'Daar staat hij dan, te ‘shinen’

in de zon.'

 

De Porsche Targa van Vintage Road Trips is een weekend lang onze beste vriend. Want wat is dit een toffe auto. Een auto waarmee je door heel Nederland wil toeren, en dat is precies wat we een weekend lang hebben gedaan. 

Toeren in een Porsche!


Wanneer ik de sleutel omdraai en de motor hoor ronken maakt mijn hart een sprongetje. Dat geluid! We krijgen een picknickmand mee en onze mini roadtrip kan beginnen!

 

DSCF2518- (1).jpg

 

DSCF2512-.jpg


 

 

Een weekendje weg met de Porsche
Van IJsseltein rijden we richting Hezingen, een klein dorpje tegen de Duitse grens. Ik heb een overnachting geboekt in een Schaapskooi op Erve Scholten. De Porsche is super leuk voor een dagje eropuit, maar nog leuker voor een speciaal weekendje weg!

 

DSCF2580- (1).jpg

 

Zondag picknick
Na de overnachting in de Schaapskooi, maken we de Porsche klaar voor een nieuwe, zonnige dag. Het dak kan eraf! Een eenvoudig klusje overigens. Binnen vijf minuten ligt de ‘overkapping’ in de kofferbak. We stellen de TomTom in op ‘snelwegen vermijden’ en zoeken een mooie plek voor een picknick. We rijden verder over landweggetjes, over rustige wegen die ons het platteland van Nederland laten zien en af en toe maken we een stop voor een ijsje of een kop koffie. Het is fijn en stiekem hoop ik dat er aan deze dag nog lang geen einde komt.

 

De snelweg
Het laatste stuk naar Amersfoort pakken we toch nog even de snelweg en trappen we het gaspedaal flink in. Mijn haren wapperen in de wind en we horen de motor brullen, wat voelt dat goed! We verbazen ons over de kracht van deze prachtige, maar toch al oude Porsche. Het was weer een weekend om naar huis te schrijven.

 

DSCF2496- (1).jpg

 

The golden beauty
Heb ik je enthousiast gemaakt en wil je ook toeren in een Porsche? Klik dan hier en boek snel voordat je er iemand anders in ziet rijden!

 

 

Deel dit bericht op social media!

-