Wat neem je mee tijdens

je weekendje weg?
DSCF9514_low.jpg
DSCF9781_low.jpg
Waar je maar wilt

 

Inpakken maar! Nemen we de rugzak, weekendtas of rolkoffer mee?

 

Ik heb tegenwoordig voor ieder soort weekendje weg een passende tas of koffer. In deze blog lees je wat ik meeneem tijdens een weekendje weg in de stad.  Al pak ik vaak wel dezelfde spullen in maar kies ik voor een uitstapje in een stad vaak voor mijn Nortvi rolkoffer. Wanneer ik meer de natuur in ga neem ik liever mijn Freitag rugzak mee.  Omdat rollen dan zo lastig gaat. ;)

Bordspelletjes

 

Tegenwoordig pak ik een uur voordat we vertrekken mijn tas in. En in het geval van een stedentripje kies ik dan voor mijn rolkoffer. Deze is van Nortvi en ik ben echt heel erg blij met deze koffer. Van mijn vorige rolkoffer was de rits kapot en deze was eigenlijk net iets te klein voor een heel weekend (voor twee!). Ik pak namelijk 1 rolkoffer in voor mijn vriend en mij samen. Wanneer Kian meegaat nemen we nog een rugzak mee voor zijn spullen.

 

 

 

 

Maar de beste tip die ik je kan geven: hoe minder hoe beter.

Laten we even uitgaan van een weekendje weg in Middelburg voor 1 nacht. Ik ben heel makkelijk en doe de kleding die ik zaterdag aan heb, zondag ook weer aan. Dus ik pak in: schoon ondergoed, toiletspullen (tandenborstel, tandpasta, bril, lezendoosje, make-up etc.) geen shampoo en douchegel want dit is vrijwel altijd aanwezig. Verder neem ik altijd de reiseditie van 'Mens erger je niet' mee, mijn fotocamera, drone, telefoon oplader en een dikke trui en sokken voor de zekerheid.  En dan ben ik er volgens mij al.

 

 

 

 

 

 

Goed bezig 

Naast deze spullen halen we altijd wat boodschappen (zeker nu alles nog dicht is). Zoals wijn, zoutjes, een pak sap en koeken. Hoe minder je inpakt hoe minder je thuis ook weer hoeft uit te pakken. Want daar heb ik wel echt een hekel aan. Mijn Nortvi koffer staat nu weer netjes uitgepakt naast mijn kledingkast. Te wachten om weer op pad te gaan. En dat gaat ook zeker gebeuren want met deze koffer doe je je hele leven. Leuk om te weten, de Nortvi koffers zijn duurzaam gemaakt. Zo gebruiken ze zoveel mogelijk milieu vriendelijke materialen. Mooi toch?

 

 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-