Bijzonder overnachten 

in Phantasialand!
DSCF4210_low.jpg
DSCF42102_low.jpg
Attractiepark in Brühl, Duitsland

 

Een weekend lang waande ik me even in een totaal andere wereld.

 

Ik ontdekte namelijk de Wintertraum van Phantasialand! Het sprookjesachtige themapark ligt net over de grens, in Duitsland. Van duizenden lichtjes, glühwein, kraampjes met crêpes tot heel veel te

gekke attracties, je vind het allemaal in dit winter wonderland. Een echte aanrader voor een romantische date of een te gek uitje met je

familie!

Ling Bao

 

Samen met Milton en mijn neefje van 10 jaar sliep ik in het Ling Bao Hotel in Phantasialand. Het hotel is deze winter van top tot teen verlicht, heeft een heerlijk kleurrijk interieur en is voorzien van een verwarmd binnen- én buitenzwembad! Vanuit het hotel loop je direct het sprookjesachtige park in met verschillende restaurants en attracties. Bekijk hieronder mijn fotodagboek van deze sprookjesachtige ontdekking.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook naar Phantasialand!

Boek je tickets voor Phantasialand Wintertraum hier! Have fun! 

 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-