Bijzonder overnachten

bij Zwier
DSCF7292.jpg
DSCF7317.jpg

Vinkeveen, Nederland

 

Zwieren. Klinkt fijn he, maar wat is ‘zwieren’ nu eigenlijk. Ik ontdekte het tijdens een weekendje in één van de havenhuisjes van Zwier

 

Een fijne plek aan de Vinkeveense plassen. De havenhuisjes zijn klein maar ook heel comfortabel en sfeervol ingericht. 

 

Zwieren aan het water

 

Bij Zwier hoef je echt, maar dan ook echt nergens aan te denken. Het concept is namelijk 'tot rust komen' en doen waar je zelf zin in hebt. Dat klopt helemaal. Je bezoek is namelijk all-in. Ontbijt, lunch en diner worden voor je klaargemaakt. Heerlijk toch, op deze manier hoef je echt nergens aan te denken. Wij pakken onze spullen uit en ploffen met zijn drietjes in bed. Wat een uitzicht en dat zo vanuit je bed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontbijt naar eigen wens 

Niets zo fijn als een uitgebreid ontbijt op bed. En wat voor bed ;). Ik kleed me snel even aan en loop naar 'de huiskamer' waar ik onze ontbijtbox kan ophalen. Alles is overigens vegetarisch, oja en echt super lekker. Je mag je ontbijt zelf samenstellen door op het ontbijt formulier je wensen aan te geven. Vergeet niet alles uit je box te halen. Vaak wacht er nog een leuke verrassing! 

 

 

 

 

De boot in!

Bij Zwier mag je doen waar je zelf zin in hebt. Helemaal niets is ook prima. Maar het is ook mogelijk om op ontdekking te gaan. Er liggen een aantal bootje klaar om de Vinkeveense plassen te ontdekken. In het Havenhuisje vind je verschillende routekaarten, dikke dekens en een thermoskan om te vullen met thee of koffie. Zo maak je de boottocht ook in de winter aangenaam. 

 

 

 

 

Burgers en badderen 

Na het varen hebben we honger gekregen. Maar gelukkig staat er alweer een heerlijke lunch voor ons klaar. Dit keer een vegetarische burger. Normaal gesproken is het mogelijk om gezellig in het restaurant een hapje te eten. Maar persoonlijk vind ik dit ook echt wel iets hebben. In de huiskamer vind je ook een lijst om de hottub te reserveren. Deze moet eerst even opgestookt worden voor een heerlijk warm bad. Wij besluiten om na de lunch lekker te gaan badderen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zelf zwieren

Zin gekregen om zelf te zwieren? Via deze link boek je je havenhuisje! Maak daarbij gebruik van mijn kortingscode: ZwierXRenske (Geldig voor een verblijf in januari en februari 2021, doordeweeks). Alvast veel plezier! En mocht je nog meer willen zwieren? Ze verhuren ook een hele toffe Eilandhut en verschillende tenten om echt helemaal tot rust te komen. Kijk vooral even op de website

 

 

Deel dit bericht op social media!

-