Bijzonder overnachten in

een Panorama Dome
dome_TGS.jpg
DSCF8556.jpg

Ven-Zelderheide, Nederland

 

Wauw, wat een vette tent!

 

Al kan ik het niet echt een tent tent noemen. Meer een luxe dome met uitzicht over de weilanden, heerlijk tweepersoonsbed, douche en kachel om de dome te verwarmen. Ik wil niet meer naar huis! 

 

Samen met Monique sliep ik een nachtje op Parc Buitengewoon. En Monique is niet van het kamperen, maar hier komt ze maar al te graag eens terug. 

 

Maak kans op een nachtje in de dome! Klik hier

Zet de haard maar aan!

 

We parkeren de auto en Bernadette komt ons al tegemoet. Geen hand, voelt nog steeds zo raar, maar wel een heel warm welkom. We lopen naar de dome en zijn onder de indruk van het uitzicht. Maar wanneer we de dome binnen stappen zijn we pas écht onder de indruk. Wat ruim! Wat luxe! Wat gezellig! Oh er staat ook champagne! 

Dus je leest het goed. We poppen de champagne en ploffen op de bank. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuurtje stoken

Na de champagne is het tijd om de houtkachel buiten aan te steken. We hebben zelf alle ingrediënten voor glühwein meegenomen. Het pannetje zetten we op de houtkachel om warm te worden. Wij ploffen in de stoelen met een kleedje en kruipen dicht bij de haard. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een heerlijk bed

Die avond blijven we nog lang buiten zitten. Al gaan we voor een heerlijke maaltijd even naar binnen. De glühwein en de champagne gaan op. We kletsen wat af om uiteindelijk lekker in bed te kruipen. Een heerlijk bed. En ik vind een lekker bed echt heel belangrijk tijdens een weekendje weg. Niet zo vervelend als niet lekker kunnen slapen. Nou in dit bed slaap je gegarandeerd lekker. We worden wakker en er is een uitgebreid ontbijt bezorgd door Bernadette. Inclusief goedemorgen briefje. Zo leuk! Het ontbijt is fantastisch.

 

 

 

 

 

 

Nog meer ontdekken

Naast de twee domes verhuren ze op Parc Buitegewoon ook een hele toffe groepsaccommodatie in een kas! Plus een aantal tippie tenten die echt té gek zijn ingericht. En nog leuker...er komen nieuwe accommodaties aan! Wij komen hier zeker nog eens terug. Reserveer de dome hier. 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-