Bijzonder overnachten

bij wilderland
DSCF4521.jpg
DSCF4919.jpg

Wechelderzande, België

 

Twinkel, twinkel

 

Een vijver vol met roze en witte waterlelies, die uitkomen wanneer de zon opkomt. Deze plek voelt als een klein sprookjesbos. De lampjes van de cabin twinkelen wanneer de avond valt, een kikker kwaakt en een zacht briesje waait door de bomen. Cabin Wilderland, een cabin in een klein landje helemaal voor jezelf.

Een landje voor jezelf

 

In het Belgische Wechelderzande staat cabin Wilderland. Na een zandpad vind je dit stuk bos met in het midden twee vijvers. Een enorm stuk grond, helemaal voor jezelf. Geschikt voor vier personen in de winter en voor maar liefst achter personen in de zomer. Dan staat er namelijk een ‘luxe’ bell tent aan de vijver waar je met vier personen in kunt slapen. De cabin zelf heeft een slaapkamer op de bovenverdieping met een tweepersoons bed en twee eenpersoons bedden. Beneden vind je een luxe keuken die van alle gemakken is voorzien. Ook de badkamer met douche en toilet, gezellige woonkamer en eettafel vind je hier.

 

 

 

 

 

 

Morning

De ochtenden zijn hier meer dan fijn. Met een kop koffie bij de outdooroven, dit keer niet voor het bakken van een pizza maar om warm te blijven. En dat warm blijven kan hier op de fielschairs met schapenvachtje. We maken pancakes en besluiten vandaag helemaal niets te doen. Gewoon even hier zijn.

 

 

 

 

 

 

Hangmat

We lummelen in de hangmat, lezen een boek, nemen een douche naast de cabin (lees drie dagen 27 graden), nemen een plons in het buitenbad en maken een kampvuur. Wanneer het water in de vijver wat hoger had gestaan hadden we nog even in het bootje kunnen varen. Maar voor ons een goede reden om nog eens terug te komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Weltevree

Ook mijn guidelight ging weer mee op ontdekking. Al was het dit keer overbodig aangezien ze van Wilderland ook fan zijn van Weltevree. Met twee lampjes in mijn hand en met mijn zoontje in mijn armen liep ik iedere avond langs de vijvers, hoorde ik het vuur nog een beetje knisperen en ritste ik het tentdoek open. Wat een mooie ontdekking.

 

 

Reserveer je verblijf bij Wilderland hier: wilderland-cabin.be

 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-