Bijzonder overnachten in

een vogelnest
DJI_0510.jpg
DSCF4209.jpg
Houffalize, Belgie

Geen wifi en geen televisie.

 

Alleen een heerlijk groot ‘vogelnest bed’ in de nok van je huisje, een bad in de woonkamer met een houtkachel als uitzicht. In Houffalize in de Ardennen vind je Les Cabanes de Rensiwez. Dé plek om je even terug te trekken. 

Voor tortelduifjes

 

Wanneer we op vrijdagmiddag inchecken bij de receptie kunnen we niet wachten om op zoek te gaan naar Caban Le Nid. Verscholen tussen de bomen en op de heuvel ligt ons huisje dat voor twee nachtjes ons thuis zal zijn. Caban Le Nid is geschikt voor twee personen, het ideale liefdesnestje. 

 

 

 

 

 

 

Voor ieder wat wils

Alle huisjes staan verspreid door het bos en zijn verschillend qua grootte. Sommige staan op de heuvel, andere staan langs de rivier. Lastig kiezen tijdens het boeken, want wat zijn ze allemaal leuk! Zo hebben sommige huisjes een bad op het balkon met uitzicht over de rivier of een hottub in de achtertuin! Maar alle huisjes zijn even gezellig ingericht en bieden meer dan genoeg privacy, de verkeerde keuze maak je dus nooit. 

 

 

 

 

Biertjes

We steken de houtkachel aan en laten het bad vollopen. Ik pak mijn boek erbij en we proosten met een La Chouffe biertje op deze nieuwe ontdekking. Het plaatsje Achouffe ligt op tien minuten rijden vanaf Les Cabanes de Rensiwez. Hier kun je een bezoek brengen aan de brouwerij en heel misschien zie je nog een kaboutertje voorbij schieten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontbijtje

Het is mogelijk om een ontbijtje te laten bezorgen. Wel zo makkelijk en je kunt een dag van tevoren aangeven wat je wensen zijn. Het is ook mogelijk om lekker zelf aan de slag te gaan aangezien de huisjes beschikken over een keuken met gasfornuis, koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. 

 

 

 

 

 

 

Het nestje in

Zin gekregen om richting de Ardennen te vertrekken? Boek hier je bijzondere weekendje weg!

 

 

Deel dit bericht op social media!

-