Bijzonder overnachten

in een loft!
DSCF5045.jpg
DSCF5029.jpg
Antwerpen, België 

Een loft in Antwerpen voor maar liefst acht personen. 

 

Mischa en ik schoppen onze schoenen uit en ploffen op de enorme leren bank. We ontkurken de wijn en zijn he-le-maal klaar voor een avondje Antwerpen wanneer ook Tessa, Marloes en Inger zijn aangekomen! 

Dansen op de bank

 

Deze loft is de ideale plek voor een weekendje Antwerpen met vrienden. Binnen 5 minuten sta je in de kroeg en op 15 minuten lopen sta je midden in het centrum van Antwerpen. Maar zet de muziek in de loft aan en je hebt al een top locatie voor een klein dansje. 

 

Na een borrel in de loft lopen we richting het centrum voor een diner in een sushi restaurant. De sushi valt wat tegen maar gezellig is het zeker. We duiken de kroeg in voor speciaal bier en sluiten de avond af met een patatje van de Vlaamse Frituur.

 

 

 

 

Acht keer slapen

De loft bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond vind je de woonkamer, eetkamer, keuken en een slaapkamer met badkamer voor twee personen. Wanneer je de trap oploopt kom je op de eerste etage met drie slaapkamers voor twee personen. Ook vind je hier een open badkamer met bad, regendouche en een ruim balkon. Een tweede badkamer vind je bij de andere tweepersoons slaapkamer op de eerste etage. 

 

 

Sporty

Na het ontbijt spontaan zin om te gaan sporten? Kan gewoon! Spring op de hardloopfiets, trek bokshandschoenen aan of ga aan de slag met een aantal gewichten. Al deze sportieve attributen liggen gewoon voor je klaar in de slaapkamer. Dus oppompen die handel! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hello kitchen

De keuken is van alle gemakken voorzien. In de ruime oven bakken we broodjes in de ochtend. Hoe het koffiezetapparaat precies werkt, is ons een groot raadsel maar gelukkig staat er ook een percolator. Toch nog een beetje dat kampeergevoel in deze luxe loft. Na het ontbijt slenteren we door het regenachtige Antwerpen voor koffie met gebak. Ondanks de regen blijft Antwerpen één van mijn favorieten steden. 

 

 

 

 

Op naar Antwerpen!

Zin gekregen in een weekendje Antwerpen met vrienden? Via Loft-O is deze toffe loft te boeken! Veel plezier en maak er een feestje van! Laat je nog even weten hoe het was? 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-