Bijzonder overnachten bij

zomerhuis de tuynkamer
9.jpg
10.jpg

Bergen, Nederland

 

Misschien is dit stiekem wel één van mijn favoriete slaapplekken.


Mijn bezoek aan dit zomerhuis voelde compleet. Geen idee waarom maar alles in dit huisje ademt rust, ruimte en vrijheid. En heel veel liefde voor de natuur. Waarschijnlijk was dit de reden van dat fijne gevoel.

 

Reserveer hier

Bloemen, natuur en rust

 

Compleet

Niets zo fijn als zelfs iets vergeten en het terugvinden in het huisje zelf. De tuynkamer voelt als thuiskomen, waar het peper en zout al klaar staan. Net als speelgoed voor de kids, spelletjes en een flesje wijn in de koelkast. Het huisje beschikt over een tweepersoonsbed, éénpersoonsbed en een ledikant. Een badkamer met douche en een ruime keuken met vaatwasser, nespresso apparaat en combi magnetron.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buiten

Al is het binnen nog zo gezellig, hier wil je buiten zijn. Het huisje heeft een groot gasveld rondom en grenst aan de moestuin van de eigenaren. Vanuit de woonkamer kijk je tussen de bomen over de weilanden naar de koeien. Spiek ook even bij de boomgaard van de buurvrouw en wellicht wil de eigenaar je nog wat vertellen over het maken van honing. Hele lekkere honing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omgeving

Bergen ligt op loopafstand. Het bos wandel je zo in en het strand ligt op nog geen tien minuten rijden. Ook Almaar ligt in de buurt en is super leuk om te bezoeken tijdens de kaasmarkt. Vergeet dan geen geitenkaas mee te nemen voor bij de homemade honing. 

 

Wil je het zomerhuis zelf ontdekken? Zeker doen! Reserveren kan hier

 

 

Deel dit bericht op social media!

-