Bijzonder overnachten 

in een cottage
DSCF6097.jpg
DJI_0034.jpg

Oisterwijk, Nederland

 

Aan de rand van natuurreservaat Kampina, met zijn tientallen vennen en loofbossen, vind je Kampinastaete.

 

Een kleinschalig park met acht cottages en lodges. De cottage met uitzicht over het water testen we een nachtje uit!

 

Zo knus!

 

Uit bed vallen is hier onmogelijk. Het tweepersoonsbed bevind zich namelijk in een nis in de cottage. Heel erg gezellig kan ik je vertellen! De cottage is geschikt voor twee volwassenen en 2 kinderen. Er staat namelijk een slaapbank in het huisje.  Ook beschik je over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

 

 

 

 

 

 

Boshutjes

Onze cottage kijkt uit over het water. Nadat we onze spullen een beetje hebben uitgepakt openen we de deuren en nemen we plaats op de twee stoeltjes voor de cottage. Een fijne plek om buiten te zijn. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om een wandeling te maken. Bij de receptie vind je verschillende kaartjes met routes. Onderweg kom je ook vast een boshut tegen voor warme chocolademelk, pannenkoeken of een koffie to go. En dat is precies wat we doen. Vanuit Kampinastaete lopen we rechtdoor het bos in. Na een wandeling van een uur, inclusief warme chocolademelk ploffen we op bed. Is even uitzoeken wat we gaan eten! 

 

 

 

 

 

 

Eten bestellen

Helaas pindakaas zijn de restaurants weer dicht. Maar dat betekend niet dat we er geen feestje van kunnen maken! In de cottage ligt een uitgebreide kaart met tientallen restaurants die eten komen bezorgen. Wij gaan voor sushi, die we heel voorzichtig op bed opeten ;).  Wil je een kampvuur maken? Bij de receptie haal je hout en aanmaakblokjes om een vuurtje te stoken bij de kampvuurplaats aan het water. 

 

 

 

 

Wat een service!

Het is mogelijk om een ontbijtje bij te boeken. En ik kan je alleen maar adviseren, doen! In de ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor je deur. We dekken het tafeltje buiten en krijgen alles écht niet op, zo veel! Maar ook zo lekker. We besluiten er maar een brunch van te maken. 

 

 

 

 

 

 

Ontdek het zelf

Wil je deze plek zelf ontdekken? Reserveer hier je cottage en maak er wat moois van! Veel plezier!

 

 

Deel dit bericht op social media!

-