Bijzonder overnachten

in boomhut XXL
9.jpg
8.jpg

Echten

 

Boomhut XXL op vakantiepark Westerbergen is een te gekke slaapplek voor een unieke ervaring.

 

Niet voor niets dat ik deze plek voor een tweede keer bezocht. Deze accommodatie biedt niet alleen een prachtig uitzicht over de weilanden, maar staat er op het terras ook een jacuzzi om even helemaal te ontspannen. 

Hoog in de boom

 

Dit keer ben ik op ontdekking met mijn vriendin Michelle. Kian en Senna zijn ook gezellig mee. We parkeren de auto voor de boomhut en bewonderen de boomhut al vanuit de auto. 'Kijk mama! Boomhut, hoog!' Boomhut XXL is absoluut een plaatje om te zien. Van binnen en van buiten. We kunnen niet wachten om de trap op te klimmen en.....de jacuzzi in te duiken! 

 

 

VIP

De boomhut is geschikt voor vier tot zes personen.  Via een ladder kom je op een vide met tweepersoonsbed. Achter een deur in de woonkamer vind je de tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Het VIP-arrangement biedt nog meer luxe en comfort, waarbij de bedden zijn opgemaakt en de handdoeken bij aankomst klaarliggen. Maak je verblijf helemaal compleet door een ontbijt bij te bestellen of laat de koelkast alvast voor je vullen.

 

 

 

 

 

 

Extra's van het vakantiepark

Daarnaast biedt het vakantiepark Westerberg nog vele andere voorzieningen, zoals een zwembad, speeltuinen, en diverse sport- en spelactiviteiten. Je kan hier heerlijk genieten van de natuur en de rust om je heen. In de omgeving van de boomhut is ook veel te doen en te ontdekken. Ga wandelen of fietsen of breng een bezoek aan de historische stad Zwolle.

 

 

 

 

Relaxen

Maar waarom eropuit gaan als het in de boomhut zelf ook heerlijk vertoeven is! We zitten uren in de jacuzzi, maken de kachel aan, koken, spelen spelletjes en doen de middagdutjes mee met Kian en Senna. Wat een fijne plek. Zelfs voor de tweede keer ben ik weer onder de indruk.

 

 

 

 

Reserveren

Wil je zelf de boom in? Via deze link boek je je verblijf in Boomhut XXL! Veel plezier!

 

 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-