De leukste gadgets voor

je picknick!
DSCF33472.jpg
DSCF3345.jpg
Op je picknickkleed

 

Een mand vol lekkers, een toffe oldtimer voor de deur en het zonnetje schijnt. Tijd voor een picknick!

 

En die picknick maak je helemaal compleet met deze handige gadgets die ik standaard meeneem tijdens een weekendje weg. Picknicken kan overal en het hele jaar door, maar er zijn in Nederland verschillende te gekke plekken die je picknick nog specialer maken.

 

Handige picknickspullen shop je hier.

We gaan naar buiten!

 

Wat neem je mee:

  • Een vrolijk picknickkleed

  • Een thermoskan met heet water (+ koffie en thee zakjes)

  • Een Picknick Bestekset

  • Een rugzak om na de picknick nog even een wandeling te maken

  • Lekker eten en drinken

 

 

 

 

_____

 

Picknick spot 1: Kardinge – Groningen

Een plek waar je zelf je bakje fruit mag vullen! Deze pluk je zelf in het bos of aan de aangelegen akkerranden. Naast fruit is er ook een pluktuin met bloemen. Om je picknickkleed mee op te fleuren en daarna mee te nemen naar huis.

 

 

Picknick spot 2: De Paleistuin – Den Haag

Een picknick met stand. Want in de paleistuin mag je je kleedje neerleggen. Deze picknick spot ligt verscholen tussen Paleis Noordeinde, de Koninklijke stallen en het Koninklijk Archief. Loop vooral even langs de bloemenvelden en langs de vijvers in de tuin voor prachtige foto’s.

 

 

Picknick spot 3: Op het strand van Ouddorp

Picknicken kan natuurlijk overal. Dus ook op het strand! Het strand van Ouddorp is één van de mooiste stranden van Nederland en een fijne plek om rustig te picknicken. Zorg wel dat je een beetje uit de wind gaat zitten om zandhappen te voorkomen ;).

 

 

_______

 

Kampeerwereld

Mijn picknick en kampeerspullen bestel ik het liefste bij kampeerwereld Hendriks. Deze webshop heeft zoveel dat ik altijd alles wat ik zoek kan bestellen. En dan ook nog de volgende dag in huis hebben. Zo bestel je je thermoskan, bestekset en deuter rugzak allemaal hier.

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-