Huur een Eend en rij 

de Zuiderzeeroute
DSCF5297.jpg
DSCF5328.jpg
De Zuiderzeeroute, Friesland

Huur een Eend en ga drie dagen toeren

 

In een Franse Citroën 2CV Eend, hoe leuk is dat! Via Vintage Road Trips kun je het Eend arrangement boeken inclusief twee B&B overnachtingen. Het afgelopen weekend gingen Jochem en ik op pad in de witte Eend en reden de Zuiderzee route. 

De TomTom wijst de weg

 

Onderweg stoppen we in dorpjes als Workum voor een portie kibbeling en een kop koffie. Het is knus zo samen in de Eend. We hebben geen discussie over hoe we moeten rijden aangezien de TomTom ons precies verteld waar we naartoe moeten. Ideaal toch?

 

DSCF5295.jpg

 

Tulpenvelden

Er staan nog verschillende tulpenvelden in bloei en we maken verschillende stops om mooie plaatjes te schieten. Aan het einde van de middag rijden we Langelille binnen. Waar we overnachten in B&B de Perelaar. Na een warm ontvangst van Hans en Janny ploffen we in de tuinstoelen op het terras. Wat een uitzicht. De konijntjes huppelen vrolijk over het gras en de drie katten komen gezellig bij ons zitten. We verblijven in de tuinkamer van het B&B. Een knus verblijf met een ruime keuken, badkamer, eethoek en woonkamer. Wanneer je de ladder opklimt kom je in de slaapkamer. Een soort bedstee met een tweepersoonsbed. Gezellig!

 

DSCF5278.jpg

 

DSCF5251.jpg

 

DSCF5311.jpg

 

DSCF5323.jpg

 

De Driesprong

Rond half 7 tuffen we in de Eend naar restaurant de Driesprong. Een gezellig klein restaurant dat flink vol zit. We hebben gelukkig gereserveerd dus we kunnen gelijk aan tafel. Een aanrader! De porties zijn flink, lees enorm! Vol van het eten rijden we weer terug naar het B&B.

 

DSCF5362.jpg

 

Ontbijten maar!
In de ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor ons klaar. We genieten nog even van het uitzicht en nemen daarna afscheid van Hans en Janny. Klaar voor het laatste stuk van de Zuiderzee route!

 

DSCF5384.jpg

 

DSCF5314.jpg

 

Huur een Eend!

Ben je gek op de Eend en heb je altijd al in deze leuke auto willen toeren? Dit arrangement is dan echt iets voor jou! Kijk snel op de site van Vintage Road Trips, huur een Eend en tuf zelf langs de tulpenvelden in Friesland!

 

 

Deel dit bericht op social media!

-