Een fluitketel van het

Retro Warenhuis
DSCF6470.jpg
DSCF6485.jpg
Het Retro Warenhuis.nl

Fiet fiew wat een leukerd deze retro fluitketel!

 

Sinds een aantal weken zijn Jochem en ik de trotse eigenaren van een Renault Estafette. Na een lange zoektocht op marktplaats vonden we deze mooie camper. In de garage van een liefhebber, die hem met veel zorg en passie helemaal heeft opgeknapt.

Tijd voor thee

 

Met pijn in zijn hart zette de vorige eigenaar van de Renault de Estafette op marktplaats, omdat hij zelf geen tijd had om ermee op pad te gaan. En dat is natuurlijk wel zo leuk, want deze Estafette is klaar voor een nieuw avontuur! 

 

 

De bus is ingericht met een keukenblok met wastafel en driepits gasfornuisje. In de hoek staat een ruime opbergkast en aan de lange zijde van de bus kun je zitten op een opklapbaar bankje. Er in slapen is nog niet ideaal, dus hier zijn we een mooie oplossing voor aan het zoeken. Maar ach, slapen op een luchtbed in de bus of in ons tentje is ook prima te doen voor een kampeerweekendje. 

 

Op dit moment ben ik de bus aan het voorzien van kampeerspullen. Van een opklaptafel tot een opvouwbaar afwasteiltje en van een pannenset tot….ja een fluitketel! Want geen ontbijtje is compleet zonder een flinke pot thee. Van Het Retro Warenhuis kreeg ik deze vrolijke fluiterd toegestuurd. Retro, van blauw emaille en precies wat ik zoek. 

 

 

 

 

Een toppertje

Tijdens ons kampeeravontuur afgelopen weekend testte ik deze gezellige, blauwe fluitketel.  En ik kan je zeggen, een toppertje! Fluit prima en je kunt er ruim vier koppen thee mee zetten. Ideaal toch? Als groot thee liefhebber gaat deze emaille fluitketel nu natuurijk altijd mee. 

 

Deze fluitketel is te koop bij Het Retro Warenhuis. En mocht blauw niet helemaal je kleur zijn? Ze hebben hem ook in het oranje en in het groen. Ik shop nog even verder in dit leuke online warenhuis, want een retro camper is niet compleet zonder emaille bekers, kopjes, schaaltjes, melkbus, steelpan...

 

 

Deel dit bericht op social media!

-