Renske ontdekt

 

Vandaag is de dag, hij komt maar één keer, want morgen is het vandaag al niet meer.

Niet zeuren, geniet van het leven, het mag, maar doe het vadaag, want vandaag is de dag.

- Toon Hermans -

DSCF9806_1000 (1).jpg

 

 

Durf wat vaker linksaf te slaan

Wanneer ik achter het stuur van onze Volkswagen Kever of Renault Estafette kruip, hangt mijn fotocamera om mijn nek en ligt mijn videocamera op de achterbank. Klaar voor een nieuw avontuur, om deze met jullie te delen. 

 

MAIL RENSKE

Laten we samen ontdekken

 

In mijn Volkswagen Kever of  Renault Estafette ga ik op avontuur. Ontdek ik (te)gekke slaapplekken in voornamelijk Nederland en België, om jullie te laten zien dat dichtbij ook heel bijzonder kan zijn.  Ga sterrenkijken vanuit een sterrenkubus, ga varen op een kampeervlot,  slaap in de torenkamer van Hotel New York of kruip achter het stuur van een hippie busje. De mooiste dingen gebeuren als we uit onze vertrouwde omgeving stappen. Mijn website is een verzameling van bijzondere slaapplekken. Om jullie te inspireren er even op uit te gaan, je mobiel links te laten liggen en te onthaasten. 

 

Gent.png

 

 

 

Video of foto’s laten maken? 

 

Als ontdekker en ontwerper sta ik altijd open voor nieuwe avonturen. Zo ging ik een week lang naar Ibiza om de getaway van het Zakenmeisje.nl te filmen, fotograferen en portret foto's te maken van de deelnemers. Ik maakte verschillende video’s voor Vintage Road Trips en vlog ik er tijdens mijn uitstapjes flink op los. Ben je opzoek naar een enthousiaste fotograaf, cameravrouw en/of editor om content te creëren? Bel of mail gerust! Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden. 

 

De auteursrechten van alle foto's en video's gemaakt door Renske Ontdekt de Wereld liggen in alle gevallen bij Renske Borst. Foto's en video's mogen zonder toestemming niet worden gebruikt tenzij Renske Ontdekt de Wereld hier persoonlijk toestemming voor heeft gegeven. 

 

ibiza.png

 

Renske een bijzondere slaapplek laten ontdekken.

Ben jij de eigenaar van een bijzondere slaapplek die je graag wilt promoten? Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Boek: (te)gekke slaapplekken in Nederland

Volgend jaar voorjaar ligt mijn boek met (te)gekke slaapplekken in de winkel. Via mijn social media kanalen en mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden!

 

 

 

 

 

 

 

Testimonials

 

'You make me feel sooooo proud! Waw! Wat een voortreffelijke stuk heb je geschreven!
En de foto's! Mijn ogen uitgekeken!' - King Kong Hostel

 

'Renske verbleef op een prachtige zomers lente weekend in de Ger. Voorafgaand en tijdens het verblijf hebben we goed contact gehad. Renske is een vriendelijke en vrolijke verschijning die bij ons altijd welkom is!' - Yurt, Renkum

 

Bedankt voor de leuke en mooie foto's en de zorg die je daaraan besteed hebt!
Heel leuk en het was een prettige ontmoeting!' - Warmgroen

 

‘Wat een prachtige foto’s en blog!! Dank je wel voor je spontane mooi geschreven blog. Het was absoluut de moeite waard om jullie langs te laten komen. Fijn dat er nog mensen zijn die het leven waarderen zoals het kan zijn eenvoudig en puur.’ - Designwagen 

'Wat een leuke blogpost weer! Het ziet er super uit! Je bent altijd welkom in ons hotel.' - Lloyd Amsterdam

'Echt heel leuk dat je er was en we zijn fan van de geweldige 'ree by night' foto die je maakte. Prachtig!' - Voscheheugte