5 februari 

in de boekwinkel
cover3.jpg
cover2.jpg
Nederland en Vlaanderen

208 pagina's inspiratie voor een (te) gek weekendje weg! Hier te koop.

 

Ik kan het bijna niet geloven maar vanaf februari 2018 ligt mijn boek met 208 pagina's inspiratie voor een (te) gek weekendje weg in alle boekwinkels in Nederland en Vlaanderen!

 

Elk weekend na een drukke werkweek, is het tijd voor 'even helemaal niks' en het ontdekken van nieuwe dingen. Mijn mobiel gaat uit, een stapel boeken gaat mee en ik vertrek fluitend in mijn knaloranje kever naar een (te) gekke slaapplek in Nederland of Vlaanderen. Geen weekend is hetzelfde! 

Veertig bijzondere plekken

 

De ene week kijk ik naar de sterren vanuit een sterrenkubus of vaar ik per kano naar een kampeervlot. Het andere weekend slaap ik in een cocoon in de bossen of overnacht ik in een luxe hotel in de stad. 

 

Uit alle accommodaties die ik bezocht, bundelde ik de 40 meeste bijzondere plekjes in mijn eerste boek. Daarnaast geef ik tips; hoe overleef je een weekend zonder stroom, hoe spot je wild en wat zijn de regels op het water?  Een vrolijk boek bomvol kleurrijke fotografie en een bron van inspiratie. Pak je koffer, ga offline en geniet!

 

Deel twee

Heb je een bijzondere slaapplek en wil je in mijn tweede boek? Neem dan snel contact met mij op voor een van de veertig hoofdstukken in deel 2. 

 

Uitgever: Uitgeverij mo'media

Project begeleiding: Boeken aan de Maas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht op social media!